Árlista
Vissza a munkáimhoz
lakáskereső szolgáltatás

Cafe Alessio

ÜGYFÉL

Alessio Kft.

SZOLGÁLTATÁS

Webdesign

IPARÁG

Étterem

PARTNER

Foxy.io

Az Alessio, egy családias kávézó és étterem, olasz konyhával, Pasaréten az Alex cukrászda helyén. Aki erre jár, biztosan talál kedvére való olasz édességeket, tortákat, valamint saját készítésû tésztákat és pizzát. Ha valaki valódi olasz ízekre vágyik az Alessio étterem étlapján biztosan talál olyat, amiért majd máskor is visszatér. Halak rákok, kagyló, bárány, és borjúmáj, ahogyan a tipikus itáliai kisvendéglõkben tapasztaljuk..

UI színek

Fehér
Elsődleges
#ffffff
A Szürke
Másodlagos
#242424
A bordó
Kiegészítő
#a03737

Az olasz ízek mellett ízletes, gourmet fogások várnak.

Mobilbarát webdesign

A pizzát és a süteményeket elviheti, aki ismerõseit akarja elkápráztatni, akinek pedig nincs ideje eljönni az Alessioba, az otthonra is rendelhet. Az Alessio otthonos környezetet biztosít családi ebédek, vacsorák és üzleti találkozók számára. A korán kelõket olasz kávé , és friss mediterrán reggeli várja.

A házhozszállítás és az online fizetés is elérhető.

Az Alessio napi menüvel is kedveskedik, ráadásul a gyermekeknek is létrehoztak külön menükínálatot, amelyet olcsóbban lehet rendelni. Délelőtt 11-től este 10 óráig elérhető a házhozszállítás a I., II., XII. és III. kerületekbe, de Remeteszőlősre, Nagykovácsira, Budakeszire és Solymárra is lehet rendelni.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.