Árlista
Vissza a munkáimhoz
lakáskereső szolgáltatás

Experience Balkan

ÜGYFÉL

Experience Balkan

SZOLGÁLTATÁS

Webdesign

IPARÁG

Kultúrális turizmus

A Balkán Hív egyesület az Experience Balkan baráti társaságból alakult 2011-ben. A tagokat a balkáni kultúra szeretete köti össze és a kíváncsiság. Céluk, hogy minél több balkáni országot ismerjenek meg és eljussanak olyan államokba, ahol balkáni népek élnek. Magyarországon is szerveznek sétákat olyan településekre, ahol a mai napig elő kisebbségi kultúrák és hagyományok találhatók. Emelett a Balkánon kívül minden olyan úticél érdekli őket, ahol nem nyüzsögnek a turisták.

UI színek

Fehér
Elsődleges
#ffffff
EB Szürke
Másodlagos
#242424
EB lazac
Kiegészítő
#ff4f5d

A Balkán rengeteg felfedezésre váró csodát rejt.

Mobilbarát webdesign

Egyesület cégeknek, zárt csoportoknak, baráti társaságoknak (létszámtól függetlenül) egyéni megrendelésre, külön programként az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: gasztronómiai séták, interkulturális és zenés estek, csapatépítő programok, élményhétvégék...

Fedezd fel az ezerarcú Balkánt!

Csupán egy karnyújtásnyira található, gyakran pejoratív értelemben kerül szóba, és számtalan szépséget rejt, mi lehet az? Hát persze, hogy a Balkán, amely manapság a világ egyik leginkább fejlődő térsége.

Céljuk a balkáni és a kaukázusi népek kultúrájának megismerése, a kisebbségi kultúrák ápolása, a népek közötti barátságok és a nemzetközi kapcsolatok erősítése. Külföldi programjaik során gyakran találkoznak a szórványban élő magyarsággal is, pl. Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában, Szerbiában, Moldovában, stb.