Árlista
Vissza a munkáimhoz
lakáskereső szolgáltatás

HairBlock Salon

ÜGYFÉL

Yolohair bt.

SZOLGÁLTATÁS

Webdesign, Webfejlesztés

IPARÁG

Fodrászat

Ahogy a fodrászat neve is tükrözi, a srácok beépítették az üzletükbe gyerekkoruk kedvenc játékát - a "legót" - amit sikerült remekül egybe kötni az egész arculattal. Az üzlethelyiség fő eleme a bejáratnál elhelyezett “Lego fal” amit nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádnak, mindenki pár percre újra gyermekké válhat és építhet bármit, amivel még egyedibbé varázsolja az üzlet környezetét!

UI színek

Fehér
Elsődleges
#ffffff
HA Szürke
Másodlagos
#242424
HA Lego
Kiegészítő
#ffea00

HairBlock Salon:
minden, ami
Y-generáció...

Mobilbarát webdesign

Egy szép napon négy fiatal srác úgy döntött, hogy közösen szalont nyit, na de még milyet?! Rendhagyót, különlegeset és mindenképp egyedit - ahol a vendégek újra gyereknek érezhetik magukat. Hiszen egy jó frizura, tutira legózással kezdődik!

Legyen játékos,
+ olyan kockás!

Az ügyfelem inkább a fiatalabb korosztályt célozza meg, így a weboldal arculatánál is fontos tényező volt a minnél egyedibb, "gyerekesebb", de nem túl bonyolult stílus. Legyen játékos, legós, tudod olyan kockás!

Ők bíztak bennem, én pedig kiélhettem a kreativitásom. Ötvöztem a minimalista és a játékos stílusjegyeket, így létrejött egy valóban izgalmas dizájn. Teljes siker lett, egyből rábólintottak a látványtervekre és kezdhettem is a tervezés.